FYSIOTHERAPIE BIJ SPORTINSTITUUT SMID

De fysiotherapeut van sportinstituut beschikt over een ruime ervaring voor een snel herstel van rugklachten, blessures of een spierverrekking tijdens het sporten. Het is voor ons van groot belang dat jij je gezond en vitaal voelt maar een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er plotseling een of andere klacht optreedt.

Je kunt dan direct hulp inroepen van onze fysiotherapeut die je er weer snel bovenop zal helpen. Ook kun je een keer per week een persoonlijke behandeling aanvragen wanneer je last hebt van chronische rug- of spierklachten. Hiervoor zal onze fysiotherapeut dan contact opnemen met jouw huisarts om je van een zo goed mogelijk behandeling te kunnen voorzien.

VOEDINGSADVIES

Zoals we al eerder beschreven is een dieet alleen niet genoeg, maar dat telt ook andersom. Je kunt zoveel sporten als je wilt, maar wanneer je voedingspatroon daar niet op ingesteld is zal je niet veel bereiken. Trainen en je op de juiste manier voeden zal voor een verbijsterend resultaat zorgen.

Onze voedseldeskundige zal je graag van een op maat gemaakt dieet voorzien met de daarbij behorende motivatie zodat ook jij je doel kunt bereiken. We weten als geen ander dat het niet makkelijk zal zijn, maar als je even door de zure appel heen bijt zul je moeiteloos jouw droomlijf kunnen verwezenlijken. Klop gerust even bij onze voedseldeskundige aan je hebt immers niets meer te verliezen dan overtollig gewicht!